SugarVita helpt u uw leefstijl te veranderen.

Heeft u diabetes en wilt u graag meer begrijpen over diabetes? Dan is SugarVita wellicht een goede aanvulling voor uw zorg. Het spel leert u op een leuke en eenvoudige manier meer over uw persoonlijke diabetes. Iedereen is uniek en reageert weer anders op voeding, beweging, medicatie, stress en andere leefstijlfactoren. SugarVita kan u op dit gebied persoonlijk ondersteunen.

Meespelen?

Op dit moment is SugarVita alleen nog verkrijgbaar via uw zorggroep. Informeer bij uw huisarts en/of praktijkondersteuner (diabetes verpleegkundige) naar de mogelijkheden om SugarVita ook binnen uw zorggroep in te zetten.

Betrokken raken?

Ook de beste spelers hebben een goede coach nodig. Het team van SugarVita komt graag met u in contact! Volg ons op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven en verder te praten over diabetes. Daarnaast vindt u er handige (leefstijl)tips en kunt u met ons en andere mensen met diabetes in contact komen.

Facebook

Facebook.

Onze Facebookpagina staat boordevol informatie, tips en nieuws over diabetes. Ga in gesprek met de andere vrienden van SugarVita of stel ons al je vragen.. Leuk!

Twitter

Twitter.

Volg ons op Twitter en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de organisatie van SugarVita.

Youtube

Youtube.

Bekijk filmpjes over het spel, reacties van spelers en andere evenementen met SugarVita!