SugarVita ondersteunt de eerstelijns diabetes zorg.

U ziet als zorgverlener als geen ander dat mensen met diabetes het lastig vinden om hun leefstijl te veranderen. Hoewel een gezonde leefstijl dé manier is om diabetes onder controle krijgen, lukt het veel mensen niet om dit te realiseren. De educatie rondom diabetes komt vaak niet aan bij de patiënt of er wordt niks of weinig mee gedaan. Dit zorgt voor veel extra werk en tijd - en die tijd is er vaak niet.

SugarVita biedt hulp en ondersteuning in de diabeteszorg. Het spel zorgt onder andere voor verdere verdieping in het consult en een efficiëntere inzet van de zorgverlener. De patiënt kan nu ook thuis met het spel aan de slag en spelende wijs meer leren over diabetes. SugarVita werkt met meerdere zorginstellingen samen om hen zo praktisch mogelijk te ondersteunen. U krijgt niet alleen het spel, maar ook het volledige team van SugarVita als hulp. Samen met u willen wij de diabeteszorg oplossen. Wij komen graag bij u langs om te praten over een mogelijke samenwerking. Neem contact met ons en we komen langs om een vrijblijvend spelletje te spelen.

prof

Wetenschappelijk gefundeerd.

SugarVita is wetenschappelijk gevalideerd zodat spelers op een verantwoorde manier leren over diabetes. Met een team van de Technische Universiteit Eindhoven en Máxima Medisch Centrum onder leiding van professor Harm Haak is een diabetessimulator ontwikkeld waarmee de bloedglucose van een individu onder invloed van voeding, beweging, medicatie en stress voorspeld kan worden.

Zorgverlener

Voor en door de zorg.

Professor dokter Harm Haak, internist in het Máxima Medisch Centrum is de bedenker van SugarVita. Hij ziet dagelijks mensen met diabetes in zijn spreekkamer. Door zijn praktijkervaringen weet het team van SugarVita goed hoe het spel zo praktisch mogelijk ingezet kan worden. Daarnaast heeft het team van SugarVita het spel veel getest met zorgverleners en patiënten in huisartspraktijken en ziekenhuizen.

Ondersteuning

Makkelijk te implementeren.

Door onze achtergrond in de zorg snappen wij de uitdaging om zorginnovaties de praktijk in te brengen. Daarom levert het team van SugarVita volledige ondersteuning in de implementatie binnen uw zorgorganisatie. We verzorgen onder andere protocollen, een helpdesk, trainingen en spelmaterialen. We denken graag met u mee hoe u SugarVita het best in uw zorgorganisatie kunt inzetten.

Keertje kennismaken?

Ook benieuwd wat SugarVita voor uw (zorg)organisatie kan betekenen? Wij komen graag bij u langs voor een uitgebreide demonstratie. Mail ons via info@sugarvita.nl of laat een berichtje via onderstaand formulier achter: we komen er graag op terug.